Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Троє громадян підозрюються у державній зраді та співпраці з рф
26.12.2017, 19:05
26 грудня на черговій сесії міської ради секретар міської ради К.Синьогуб та начальник управління освіти, молоді та спорту Н.Незнанова востанне в цьому році вручили творчо обдарованій молоді стипендії міського голови:
26.12.2017, 16:45
16 - 17 грудня у м. Черкаси відбувся Кубок України з хортингу серед чоловіків та жінок у розділах: «форма», «двобій», «показовий виступ». У змаганнях брала участь збірна команда ДЮСШ «Олімп» та спортивного клубу «Прайд». Вдало виступила команда м. Сміла, в складі якої було 38 спортсменів, посівши у загальному заліку ІІ командне місце (тренер – Анатолій Левченко). Майже всі учасники Кубку повернулися з нагородами: І місця посіли 34 спортсмени, ІІ місця – 14 спортсменів, ІІІ місця – 9 спортсменів, а Ростислав Коломієць виконав норматив «Майстра спорту України». Вітаємо спортсменів та тренера та бажаємо нових перемог!
26.12.2017, 16:41
14 – 16 грудня у м. Калуш Івано – Франківської області відбувся ХІІІ Всеукраїнський Різдвяний фестиваль з вільної боротьби. У змаганнях взяли участь 8 спортсменів із м. Сміла. Результати виступу: два І місця (Ростислав Борщ, Дініїл Битяк); ІІ місце виборола Вікторія Богацька; ІІІ місце посіли Дмитро Губанов та Денис Мартинюк. Підготував команду тренер Будинку дитячої та юнацької творчості В’ячеслав Пономаренко. Вітаємо переможців та призерів та бажаємо нових перемог!