Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Вони бережуть наш спокій в тиловому місці і долучаються до оборони неба над Черкащиною
27.01.2018, 17:50
Кабінет Міністрів України знайшов оптимальне юридичне рішення і готовий вже з лютого розпочати процес передачі землі поза межами населених пунктів у власність об’єднаним територіальним громадам. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, інформує Урядовий портал.
27.01.2018, 17:44
Триває онлайн перегляд та оцінювання соціально-психологічних відеороликів, які підготували школярі.
27.01.2018, 17:40
Через земельний конфлікт на Маньківщині голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко звернувся до правоохоронців. Це відбулося під час наради з питань контролю за обігом сільськогосподарських земель. Керівник ГУ Нацполіції в Черкаській області Валерій Лютий відповів, що будуть з’ясовані всі обставини та належна реакція., інформує прес-служба Черкаської ОДА.
27.01.2018, 17:36
25 січня у приміщенні вокзалу станції Роздільна пройшли заняття за участю начальників пасажирських секторів регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» щодо реалізації пілотного проекту з продажу проїзних документів на автобусні рейси внутрішнього і міжнародного сполучення. Про це інформує прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця».
27.01.2018, 17:23
Можливості міського кладовища вичерпуються, і щоб уникнути конфлікту інтересів, адже за кладовищем починалися людські паї, я особисто восени 2014 р., щоб визначити межу кладовища, організовував виїзну нараду на місце у складі: С.Тимофієв – Смілянська РДА, Ю.Студанс – перший заступник міського голови, А.Мірзоєв – керівник відділу земельних ресурсів, М.Глущенко – представник «Комунальника»