Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Повідомлено про підозру чоловіку, який вчиняв розпусні дії щодо 13-річної дівчини
17.02.2018, 09:47
Встановлено 15-ти та 20-тивідсоткові доплати для вчителів підготовчих класів спеціальних шкіл, а також для педпрацівників і помічників вихователів в інклюзивних класах (групах) усіх освітніх закладів, інформує МОН України. Рішення про внесення відповідних змін до постанови КМУ від 25.08.2004 № 1096 «Про встановлення розміру доплати за окремі види педагогічної діяльності» прийняв Уряд України.
17.02.2018, 09:41
15 лютого у спортивній залі Смілянського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів відбувся турнір з футболу, присвячений пам’яті випускникам навчального закладу, загиблим під час проведення антитерористичної операції: сержанту 81-ої окремої аеромобільної бригади Андрію Степановичу Горбенку, старшому солдату резерву батальйону оперативного призначення Віктору Вікторовичу Єременку та командиру бойової машини піхоти, молодшому сержанту 72-ої окремої механізованої бригади Руслану Валерійовичу Чубатенку.
17.02.2018, 09:31
Про це йшлося під час наради в ОДА, котру провів перший заступник очільника області Віталій Коваль. Планують, зокрема, посилити заходи з додержання законодавства у лісовій галузі. Це передбачено прийнятим торік Указом Президента України «Про додаткові заходи щодо розвитку лісового господарства, раціонального природокористування та збереження об’єктів природно-заповідного фонду». Схвалено й План організації його виконання.
17.02.2018, 09:25
Для результативного вирішення проблем навчання, виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення пріоритетного права жити та виховуватись в сім’ї, 13 лютого в приміщенні Пастирської загальноосвітньої школи I-II ступенів проведена нарада за участю служби у справах дітей райдержадміністрації, сектору ювенальної превенції Смілянського відділу поліції ГУНП в Черкаській області, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та педколективу навчального закладу.