Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
11.03.2018, 14:43
Зима - це одна з найдивовижніших і разом з тим найсуворіших пір року. Для тваринного світу, зима – засніжена земля без листя дерев. Це справжнє випробування, так як основним кормом харчування є рослинність. Тому підгодівля диких тварин відіграє важливу роль у підтриманні чисельності їх поголів’я, служить вагомим чинником попередження чи зменшення пошкоджень лісового і сільського господарства, забезпечує виживання багатьох видів в екстремальних зимових умовах.
Тому не дивно, що лісові звірі ДП «Смілянський лісгосп» ласують смачненьким від головного мисливствознавця та єгерів підприємства, що і зафіксувала фотопастка.
11.03.2018, 14:32
Відбулося святкове засідання клубу за інтересами «Берегиня», що діє при Костянтинівській сільській бібліотеці. Вітали жіноцтво зі святом 8 березня. Попри страшенну ожеледицю, в читальному залі бібліотеці не було де яблуку впасти.
11.03.2018, 13:56
Використання інформаційно-комунікаційних та хмарних технологій на уроках української мови та літератури в школі №3-колегіумі сприяє підвищенню якості освіти, формуванню предметних та метапредметних знань, умінь, навичок, розкриттю здібностей учнів, підготовці до життя у високотехнічному конкурентному світі.
11.03.2018, 13:49
У Смілі працює ініціативна група з розвитку туризму у складі: Іванов А.К, Тимофієв С.П, Черненко О.Ф.,Романенко А.І. та Ратійова Л.В. Вони запропонували попередній перелік найцікавіших туристичних об’єктів:
11.03.2018, 13:38
Під час ревізій, проведених в Управлінні праці та соціального захисту населення Черкаської райдержадміністрації та у виконавчому комітеті Смілянської міської ради було виявлено незаконне використання коштів державного бюджету, передбачених на надання житлових субсидій на оплату житлово-комунальних послуг населенню, на суму понад 2,1 млн грн