Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
В обленерго повідомили, чи чекати на Черкащині відключень світла
14.04.2018, 11:26
6 квітня близько 4:00 на території станції ім.Т.Шевченка (Черкаська обл.) співробітники відділу економічної та інформаційної безпеки регіональної філії «Одеська залізниця» Департаменту безпеки ПАТ «Укрзалізниця» із залученням працівників служби відомчої воєнізованої охорони філії затримали групу осіб. Затриманих спіймали на гарячому – якраз під час здійснення крадіжки дизпалива злитого з локомотива.
14.04.2018, 09:37
Поліцейські групи реагування патрульної поліції Смілянського відділу поліції на одній із вулиць міста зупинили автомобіль, водій якого порушив Правила дорожнього руху. При перевірці документів правоохоронці помітили, що від водія, яким виявився 37-річний місцевий житель, відчувався різкий запах алкоголю.
14.04.2018, 09:13
В рамках роботи факультету правових знань до коледжу завітали юристи Смілянського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
14.04.2018, 08:57
Одним із питань порядку денного на засіданні виконавчого комітету було питання щодо встановлення тарифів на послуги з центрального водопостачання, водовідведення та централізованого постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) для КП «ВодГео».