Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Вони бережуть наш спокій в тиловому місці і долучаються до оборони неба над Черкащиною
13.12.2018, 17:53
Незабаром надходять Новорічні свята, які всі чекають з нетерпінням. На жаль, наші захисники можуть лише мріяти про новорічний вечір, проведений разом з родиною. Організувати сімейне коло на фронті для солдатів ми не можемо, але зробити подарунки героям, які захищають нас щоденно ціною власного здоров’я та життя – це в наших силах.
13.12.2018, 11:25
В ПАТ “Черкасиобленерго” повідомляють, що на виконання положень Закону України “Про ринок електричної енергії” з 1 січня 2019 року послуги з розподілу (передачі) та постачання електроенергії споживачам в Україні (в тому числі в Черкаській області) надаватимуть дві різні компанії.
13.12.2018, 10:28
7 грудня, сектор у справах сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації, зібрав навколо м’яча своїх підопічних з ДЮСШ «Старт», щоб ще раз наголосити на звитязі Збройних Сил України та віддати належну шану волонтерам.
13.12.2018, 10:15
У Смілянському лісгоспі триває активна реалізація новорічних ялинок. Великий вибір ялинок цьогоріч пропонують у нещодавно відкритому Центрі продажу декоративного посадматеріалу на базі Смілянського лісництва, який розміщений понад трасою Київ-Знамянка у селі Балаклея Смілянського району. Також на початку тижня лісівники облаштували традиційний ялинковий ярмарок у самій Смілі. Крім того, продаж новорічних дерев відбувається у всіх лісництвах підприємства.
13.12.2018, 10:05
Напередодні Дня святого Миколая учнівським самоврядуванням школи №6 (керівник Темченко Н.А.) була організована акція «Солодкий подарунок воїнам АТО».