Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
22.01.2020, 14:10
Днями Черкаський рибоохоронний патруль викрив грубе порушення Правил рибальства. Подія сталася на Кременчуцькому водосховищі поблизу с. Іркліїв Чорнобаївського  району. Про це повідомляє Управління державного агентства рибного господарства у Черкаській області.
22.01.2020, 14:08
Як навчають у школах США? Які вміння потрібно розвивати і як має змінюватися українська освіта для того, щоб підготувати дитину до майбутнього? Про це і багато іншого розповіла вчитель англійської мови школи №3-колегіуму Наталія Голоднюк під час педагогічної ради, поділившись із колегами результатами своєї участі у 7-тижневому стажуванні в США за Програмою педагогічної майстерності вчителів з країн Євразії, Азії, Африки та Латинської Америки/ the teaching Excellence and Achievement Program (TEA). 
22.01.2020, 14:05
Смілянська прокуратура вжила заходів для внесення в Державний реєстр речових прав на нерухоме майно відомостей про скасування права власності на земельні ділянки площею 4 га, загальною вартістю понад 3 млн грн, надані в приватну власність незаконно.
22.01.2020, 09:01

Олександр Михайлюк – учасник бойових дій на сході України. Коли у 2017 році повернувся додому, до мирного життя, активно працював.  У минулому році звернувся до центру зайнятості за допомогою.