Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
21 квітня – День благоустрою та День довкілля. Долучайтесь!
Традиційно навесні упорядковуємо та озеленюємо території населених пунктів. Цієї суботи, 21 квітня, на Черкащині, як і по всій Україні, відбудеться День довкілля та День благоустрою. Вони заплановані в межах акції «За чисте довкілля» відповідно до Указу Президента, а також Постанови КМУ.

– У цілому ж заходи з благоустрою територій проходять у квітні-травні, – каже перший заступник голови ОДА Віталій Коваль. – Тож, запрошую усіх небайдужих долучитися. Відповідний план робіт розроблений в межах розпорядження голови обласної адміністрації, визначено й відповідальних виконавців.

Поміж основних заходів, за словами першого заступника, упорядкування та приведення в належний стан парків, скверів, прибудинкових територій, дитячих, спортивних майданчиків, об’єктів масового перебування та відпочинку населення. Також прибирання вулиць, доріг, тротуарів, зупинок міського транспорту, облаштування кладовищ, меморіальних комплексів. А ще – посадка дерев та кущів, прибирання газонів і квітників, ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ, очищення берегів водойм та ін.

– Благоустрій територій залежить, насамперед, від рівня виховання кожного з нас та шанобливого ставлення до довкілля, – наголошує Віталій Коваль. – Водночас керівники районів, міст та громад мають з максимальною відповідальністю поставитись до реалізації запланованих в межах акцій заходів, зокрема посилити контроль за утриманням територій, активізувати роботу муніципальних інспекцій, адміністративних та інших комісій.

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]