Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
26-РІЧНА ЖІНКА НАМАГАЛАСЯ ВИНЕСТИ ІЗ СУПЕРМАРКЕТУ НЕОПЛАЧЕНІ ПОКУПКИ НА ПОНАД 600 ГРИВЕНЬ

Днями на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Черкаській області надійшов сигнал «тривога» з супермаркету на вулиці Припортова у Черкасах.

Прибувши на місце, до наряду реагування звернувся охоронник торгівельного закладу та вказав на жінку, яка намагалася винести неоплачений товар за межі каси. Помітивши дії горе-покупчині, працівникам супермаркету довелося натиснути кнопку «Термінового виклику поліції».

Загальна сума товарів, яку 26–річна жінка намагалася винести, склала 608 гривень. Правопорушницю передано наряду Управління патрульної поліції.

В Управлінні поліції охорони у Черкаській області любителям «легкої наживи» нагадують, за крадіжку може настати адміністративна або кримінальна відповідальність, в залежності від вартості викраденого.

Відповідно до статті 185 Кримінального кодексу України викрадення чужого майна карається штрафом або громадськими роботами від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, у гірщому випадку – арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років.

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]