Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
26 річницю Дня Незалежності в Ротмістрівці відзначили відкриттям парку відпочинку в центрі села
Немало зусиль покладено на відбудову та благоустрій центрального скверу в селі Ротмістрівка. От і вчора жителі та гості села  мали можливість взяти участь у відкритті затишного скверу в центрі села приуроченому 26-й річниці з Дня Незалежності.


 Завдяки сільським фермерам, працівникам сільської ради та небайдужим жителям, сквер став дуже затишним та квітучим. Тож не скупився на слова подяки сільський голова Володимир Іванович Ховайба. В своїй урочистій промові він дякував працівникам сільської ради, які беззаперечно підтримали ідею нагальної потреби відновлення парку відпочинку,  директору ТОВ "Деметра - ЛК", головам фермерських господарств "Агро - Проялс", "Іванна - 2013", "Ківін", "Антоній" та приватним підприємцям Ружину Віктору Миколайовичу і Тихенко Анатолію Івановичу, які без зайвих зайвих запитань відразу надавали  допомогу,  місцевим квітникарям, які надали рослини для озеленення клумби - це Габур Алла Іванівна, Миколенко Лариса Анатолівна, Нікіщенко Світлана Павлівна, Синьопуп Світлана Миколаївна, Хаврель Катерина Олександрівна, Волинець Тетяна Василівна, Лебедько Наталія Олександрівна, Конченко Любов Андріївна, Лебедько Галина Федорівна, Борщ Любов Олександрівна.

 Мені приємно, що нарешті наші жителі матимуть гарне місце відпочинку,- говорить Володимир Іванович,-  наше підростаюче покоління мають дитячий майданчик, тепер і для молоді є чудове місце відпочинку. Звичайно, що роботи в громаді ще багато, але коли ми всі разом будемо дбати про благоустрій наших сіл Ковалихи, Куцівки, Мельниківки, Ротмістрівки, то неодмінно досягнемо бажаних результатів. Вірю про перетворення центру Ротмістрівської ОТГ у одне з найкомфортніших сіл України."



Разом із головою ОТГ Володимиром Ховайбою перерізати символічну стрічку мав честь і голова районної ради Володимир Грошев.  Який також разом із учасниками свята пройшов у параді вишиванок . На його думку 

це патріотично і дуже душевно.


По закінченні урочистої частини всі мали можливість подивитись святковий концерт підготовлений учасниками художньої самодіяльності сільського Будинку культури.


Ну і звісно по завершенню всього дійства всих чекала святкова дискотека.

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]