Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
«Бібліотека збирає друзів»: подарунок від волонтера з США Сенді Бекінгем
Хто такі Волонтери? Кожен вкладає в це поняття щось своє: допомога іншим, добрі справи, досвід, нові знайомства.
Сьогоднішній день подарував працівникам Центральної міської бібліотеки та її читачам зустріч саме з такою цікавою, позитивною та щедрою людиною - волонтером з США (штат Мінесота) Сенді Бекінгем.

 Завдяки доброті та небайдужості нашої гості, читачі книгозбірні вже не перший рік мають можливість читати книги англійською мовою, користуватися цікавими розвиваючими іграми, гратися новими м’якими іграшками.
Цього разу Сенді разом зі своїми друзями–волонтерами провела в Центральній міській бібліотеці ім. О. Журливої цікавий конкурсно-розважальний захід, на який було запрошено і читачів дитячої книгозбірні. Під час зустрічі діти дізналися чимало цікавих фактів про давніх індіанців та історію штату Мінесота, взяли активну участь у вікторині, за правильні відповіді в якій отримали пам’ятні подарунки.

 За доброю багаторічною традицією Сенді також потурбувалася за поповнення «Іграшкової галереї», яка представлена в чит. залі 1-4 кл. та дошкільнят. Цього разу до пухнастих друзів приєдналися ведмедик на ім’я Берні та симпатична білка Річчі. Іграшки без сумніву будуть користуватися неабиякою популярністю серед найменших читачів книгозбірні. Корисним подарунком для бібліотеки також стали канцтовари, якими наші відвідувачі будуть користуватися під час майстер - класів.

Бібліотекарі та читачі книгозбірні щиро вдячні Сенді Бекінгем та її друзям- волонтерам за чудові подарунки, за підтримку і багаторічну співпрацю з нашим закладом, за сердечну доброту, дружбу і щиру турботу про інтереси наших користувачів. Бажаємо їм міцного здоров’я, родинного благополуччя, творчого натхнення і життєвих сил на реалізацію справ і омріяних планів!

 Центральна бібліотека для дітей м.Сміла

 

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]