Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
БЛАГОДІЙНИМ ВЕЛОМАРАФОНОМ ЗАВЕРШИЛАСЬ У СМІЛІ ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ "ВІД СЕРЦЯ ДО СЕРЦЯ"
21 квітня в місті Сміла в рамках Всеукраїнськоїї акцій «Серце до серця» відбувся благодійний веломарофон разом з цікавими іграми.

Цього року організаторами Веломарафону виступають Смілянський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді разом із Альянсом молоді "МедіаСкул" та Молодіжною кіберспортивною організацією "КіберСтепТайм".

 Партнерами та спонсорами стали: Смілянський НВК “Ліцей- ЗОШ І-ІІІ ст. “Лідер” , телеканал Антена , об’єднання “велосміла” та СКХТ НУХТ.

 В марафоні взяли участь більше 40 активних велосипедистів. Учасники під блискучими променями сонця проїхали 18 кілометрів від Міського будинку культури та до с. Сунки. Їх зустрічали музикою та оплесками.

Особливістю веломарафону 2018 є велика кількість маленьких активістів- волонтерів, що подолали відстань рішучо та наполегливо)))
Силами учасників веломарафону було зібрано кошти на медичне обладнання дітям з вадами слуху, інформують у Смілянському міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Організатори висловили подяку всім учасникам марафону, голові районної ради Грошеву Володимиру Володимировичу, , відділу культури виконавчого комітету Смілянської міської ради, а також Смілянській поліції.

Слова подяки висловили і учасники веломарафону:

Від імені батьків і самих учасників дякуємо організаторам цієї чудової акції: директору Смілянського міського центру служб для сім'ї, дітей та молоді Інзі Гончаренко, генеральному директору Альянсу молоді "Медіа Скул" Артему Демідовському, генеральному директору Молодіжної кіберспортивної організації "КіберСтепТайм" Максиму Степаненку. А також велика подяка центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. ВЕЛИКА ВАМ ВДЯЧНІСТЬ ЗА ДОБРУ СПРАВУ! - Олена Пітенко із допису у фейсбук

 
 
 

 Гордий за молодь та дорослих смілян , які сьогодні масово вийшли на фінальну частину акції -- веломарафон. Це чудово, коли ми всі гуртом робимо щось значиме для тих, хто потрапив у біду. Нині під час акції збирали кошти на закупівлю діагностичного обладнання для дітей з вадами слуху, що буде встановлене у обласній лікарні. - Володимир Грошев із допису у фейсбук

 
 


 

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]