Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Бондаренко обговорив із новим керівником області доручення президента

Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко та голова Черкаської обласної адміністрації Ігор Шевченко провели робочу зустріч, в ході якої обговорили низку питань, що стосуються розвитку міста та подальшої співпраці міської та обласної влади. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Мова йшла і про хід виконання доручення президента України Володимира Зеленського стосовно об’єктів соціальної інфраструктури в мікрорайонах Черкас.

Нагадаємо, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко пообіцяв президенту України Володимиру Зеленському побудувати за півроку у двох районах міста школу, дитячий садок та аптеку. Гарант повідомив, що до нього звернулися жителі двох районів: Південно-Західного (вулиця Корольова) та Молокозаводу. Вони жалілися, що у цих районах немає ні шкіл, ні аптек, ні дитячих садків.

Крім того, керівники міста та області домовилися реалізувати низку спільних проектів в Черкасах, в рамках яких – відбудова обласного музично-драматичного театру  імені Т. Г. Шевченка, будівництво та ремонт доріг обласного центру, тощо.

Анатолій Бондаренко запевнив, що міська влада є надійним партнером та  як ніхто інший зацікавлена в соціально-економічному розвитку регіону.

Зазначимо, що під час візиту до Черкас, президент України Володимир Зеленський представив нового голову облдержадміністрації — Ігоря Шевченка. Раніше ми вже писали, що кандидатура Шевченка пройшла погодження в Кабінеті міністрів України. Згідно його декларації, він має нерухомість у Росії. Також у його власності знаходиться житловий будинок та земельна ділянка в Черкаській області та 10 автівок. Окрім того у власності його дружини є дві квартири й дві автівки.

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]