Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Через шахраїв на Черкащині ввели план "Перехват"

У селі Драбівці на вулиці Польовій невідомі чоловік та дві жінки зайшли до пенсіонерки і під приводом зняття порчі викрали у неї близько 20 тисяч гривень. 

Про це повідомляє інтернет-видання Золотоноша.Сіті.

Особи перебували на автомобілі "Nissan Primera" сірого кольору, який має литовську реєстрацію.

Жінка довірилася незнайомцям, а коли неждані "гості" залишили будинок, відразу ж схаменулася і кинулася перевіряти гроші. Їх на місці не було.

У розпачі пенсіонерка сповістила про свою біду сусідці, яка не розгубилася і зразу ж зателефонувала на 102. Поліція спрацювала досить оперативно та організувала план-перехоплення.

Стало у пригоді, що місцеві жителі запам’ятали номер авто, і це виявилося фатальним для крадіїв, допомогли і камери спостереження. Шахраїв затримали біля одного з банків у Золотоноші. Ними виявилися заїжджі з Полтавщини. Чоловіка та двох жінок затримали й вилучили у машині вкрадені гроші, які ще не встигли витратити. Кошти повернули переляканій і знервованій жінці.

За цим фактом слідче відділення Золотоніського відділу поліції внесло відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ст. 190 ч. 2 КК України.

Шахраї за свої вчинки відповідатимуть перед законом. Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство) карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, чи обмеженням волі на строк до трьох років.

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]