Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Черкащанин продовжував торгувати наркотиками навіть з відкритою справою в суді

У Смілі поліцейські вдруге затримали чоловіка, який займався збутом наркотиків.

У рамках відкритого кримінального провадження працівники слідчого управління поліції Черкаської області спільно зі співробітниками управління стратегічних розслідувань задокументували факт незаконного збуту наркотичних засобів на території міста Сміла.

Як встановили поліцейські, місцевий житель, який являється підозрюваним у кримінальному провадженні за фактом збуту наркотичних засобів, справа якого наразі слухається в суді, продовжив свою незаконну діяльність щодо збуту наркотичних засобів. Наркотики різних видів чоловік збував за місцем свого проживання.

Під час збуту чергової партії наркотику, зловмисника затримали працівники поліції. В ході проведення санкціонованого обшуку в його квартирі поліцейські виявили 69 фольгових згортків та 2 поліетиленових пакети з речовинною, схожою на амфетамін та наркотичний засіб, схожий на канабіс, який було розфасовано у 38 поліетиленових пакетів. Крім того, виявлено електронні ваги з нашаруванням наркотичних засобів та грошові кошти в сумі понад 9 тисяч гривень.

Речові докази вилучено та буде направлено на експертизу. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 307 КК України, тобто незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Підозрюваному обрано запобіжний у вигляді цілодобового домашнього арешту. Прокуратурою готується апеляція на обраний підозрюваному запобіжний захід, у зв’язку з його м’якістю, та клопотання обрати зловмиснику більш суворий, у вигляді тримання під вартою.
 

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]