Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ЧЕРКАСЬКОЮ ОКРУЖНОЮ ПРОКУРАТУРОЮ ВИЯВЛЕНО ПОРУШЕННЯ У РОБОТІ ПОЛІЦІЇ ЩОДО РОЗШУКУ ЗАСУДЖЕНИХ
Організація належного і своєчасного розшуку засуджених, які ухиляються від відбування покарань, призначених вироками судів, перебуває на постійному контролі Черкаської окружної прокуратури.

Так, прокуратурою вживаються заходи, спрямовані на належне та своєчасне виконання вироків судів, за якими осіб засуджено до кримінальних покарань, у тому числі не пов’язаних з позбавленням волі. Вказані заходи спрямовані на те, щоб кожна особа, яка вчинила кримінальне правопорушення, понесла кримінальну відповідальність.

В червні 2022 року прокуратурою проведено перевірку в діяльності Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області з розшуку засуджених, які ухиляються від відбування кримінального покарання. Під час перевірки виявлено суттєві порушення вимог Законів України «Про оперативно-розшукову діяльність» та «Про Національну поліцію», які в сукупності призводять до незабезпечення ефективного розшуку таких осіб, та сприяють їм у тривалому ухиленні від призначеної судом міри покарання.

За результатами перевірки Черкаською окружною прокуратурою внесено 2 акти прокурорського реагування про усунення виявлених порушень та притягнення винних до дисциплінарної відповідальності.

Триває службове розслідування.

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]