Нещодавно у школі №3-колегіумі у 9-А класі пройшов ще один креативний день. Чудовий і смачний майстер-клас провела Ірина Іванівна Шевченко. Вона запропонувала учням розмалювати імбирні пряники.
Імбирні пряники прийнято готувати під час зимових канікул. На заході навіть воліють робити їх усією сім'єю. Пряники можна подавати як на дитячий святковий стіл, так і просто на сніданок. Прикрасу для них можна придумати будь-яку, залежно від свята і настрою. А ще це заняття дуже заспокоює і одночасно захоплює. У голові виникають різні ідеї, і тому всі вироби можуть бути неповторними, авторськими.
Ірина Іванівна ретельно підготувала все для роботи у задоволення, за що ми їй усі дуже вдячні. Спочатку дещо вона розповіла дітям про техніку «малювання», а потім і показала. Учні із цікавістю розібрали всі фарби, прикраси і почали творити! Кожен у свою роботу вкладав душу, про щось мріяв, можливо, уявляв реакцію того, для кого виготовлявся виріб.
А потім розпочалась фотосесія. Адже кожному хотілось надовго запам’ятати цей день, цей креатив і ці пряники!
Закінчився майстер-клас. Пряники залишились досихати на підвіконні. А в кабінеті продовжував витати аромат імбирних красунчиків! Як і, сподіваюсь, продовжує радіти душа кожного із моїх учнів. Нехай їм буде смачно, а мені – солодко від сьогоднішніх спогадів.
Імбирні пряники прийнято готувати під час зимових канікул. На заході навіть воліють робити їх усією сім'єю. Пряники можна подавати як на дитячий святковий стіл, так і просто на сніданок. Прикрасу для них можна придумати будь-яку, залежно від свята і настрою. А ще це заняття дуже заспокоює і одночасно захоплює. У голові виникають різні ідеї, і тому всі вироби можуть бути неповторними, авторськими.
Ірина Іванівна ретельно підготувала все для роботи у задоволення, за що ми їй усі дуже вдячні. Спочатку дещо вона розповіла дітям про техніку «малювання», а потім і показала. Учні із цікавістю розібрали всі фарби, прикраси і почали творити! Кожен у свою роботу вкладав душу, про щось мріяв, можливо, уявляв реакцію того, для кого виготовлявся виріб.
А потім розпочалась фотосесія. Адже кожному хотілось надовго запам’ятати цей день, цей креатив і ці пряники!
Закінчився майстер-клас. Пряники залишились досихати на підвіконні. А в кабінеті продовжував витати аромат імбирних красунчиків! Як і, сподіваюсь, продовжує радіти душа кожного із моїх учнів. Нехай їм буде смачно, а мені – солодко від сьогоднішніх спогадів.
Популярні теми
Публікації
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.