Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ ДЛЯ БЕЗРОБІТНИХ НА ДП "ОРИЗОН-НАВІГАЦІЯ"
Підібрати висококваліфіковані, надійні кадри, безперечно, справа не з легких і не одного дня. То ж на організацію зустрічі двох основних своїх клієнтів – безробітного та роботодавця – спрямував свою діяльність Смілянський міськрайонний центр зайнятості, який днями провів День відкритих дверей на державному підприємстві «Оризон-навігація», яке спеціалізується на розробці та виготовленні навігаційної апаратури, має досвід розробки та виробництва складної і наукоємної електронної техніки.

 Відкрив захід заступник директора з розвитку, маркетингу і логістики Андрій Кривов’яз, який наголосив, що підприємство має великий науково-технічний потенціал, виробничу базу та висококваліфікованих працівників, володіє сучасними технологіями створення складних радіоелектронних систем.


 Перший заступник директора Володимир Мотирьов ознайомив присутніх з перспективною потребою в кадрах, освітньо-кваліфікаційними вимогами професій даної галузі, рівнем заробітної плати, соціальним захистом працівників та можливістю кадрового росту молодих людей на даному підприємстві.

« Виробництво є унікальним, високотехнологічним, перспективним, потребує спеціалістів з унікальними здібностями, тому працівники у нас цінують свою роботу», - такими словами завершив свою розповідь Володимир Мотирьов.

Начальник технічного бюро Вадим Поляков та начальник підрозділу програмного забезпечення конструкторського відділу Андрій Соколов розповіли про роботу спеціалістів своїх відділів, провели співбесіду з претендентами на вільні робочі місця, ознайомили із робочими місцями у відділах.

На захід були запрошені молоді особи з технічною освітою, 4 особи із 13 запрошених зацікавилися роботою на підприємстві, залишилися на співбесіду, 1 особа надала резюме.
 

Проведення таких заходів – ще один крок до якісного, адресного вирішення проблеми зайнятості. Бажання безробітних, роботодавців та посередника між ними – служби зайнятості - робота, що приносить результати. Це не просто слова, це – конкретні дії.

За інформацією Смілянського міськрайонного центру зайнятості

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]