Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ДЛЯ БАЛАКЛЕЇВСЬКИХ ШКОЛЯРІВ РЯТУВАЛЬНИКИ ПРОВЕЛИ АКЦІЮ «ЗАПОБІГТИ, ВРЯТУВАТИ, ДОПОМОГТИ»
4 жовтня, смілянські рятувальники провели заходи у рамках громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» для учнів Балаклеївської загальноосвітньої школи №2.

 Рятувальники 12 державної пожено-рятувальної частини Управління ДСНС України у Черкаській області розповіли дітям про найбільш резонансні пожежі, котрі траплялися на території Смілянщини та області загалом, роботу фахівців аварійно-рятувальних підрозділів при ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод, надзвичайних ситуацій різного характеру. Учні школи ознайомилися з будовою і технічними можливостями пожежного автомобіля, побачили спеціальний одяг та спорядження, котре застосовують у своїй діяльності працівники «Народної служби порятунку – 101». Дітвора також мала чудову нагоду спостерігати та навіть узяти безпосередню участь у гасінні умовного загорання.

У ході проведення громадської акції «Запобігти.Врятувати.Допомогти.» школярам нагадали, як правильно поводити себе з вогнем у побуті, у лісі і в горах, куди звертатися за допомогою, як діяти у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів.

- Такі зустрічі із рятувальниками у школах району є дуже корисними для підростаючого покоління. Після спілкування з працівниками Служби порятунку, діти у повсякденні та під час відпочинку поводять себе набагато обачніше і обережніше, - розповідає начальник Смілянського РВ Управління ДСНС України у Черкаській області Юрій Заєць.


За повідомленням провідного інспектора
Управління ДСНС  в м.Сміла
Ірини Лисенко


 

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]