Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ДО ВІДОМА СУБ'ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
16.01.2019 року о 10-00 годині у малому залі міськвиконкому за адресою: м.Сміла, вул.Незалежності,37 буде проведено конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою.

 І. Землеустрою підлягає земельна ділянка, на якій розташована нежитлова адміністративна будівля площею 1620,2 кв.м з замощенням (під’їзними шляхами), що знаходиться за адресою: м.Сміла, вул.Ржевська,9/9 та перебуває на балансі управління економічного розвитку виконавчого комітету Смілянської міської ради.

Орієнтовний розмір земельної ділянки: 0,7га.

2. Мета проведення робіт із землеустрою: виготовлення документації із землеустрою з метою погодження меж земельної ділянки з суміжними землекористувачами; закріплення меж земельної ділянки межовими знаками; проведення робіт із присвоєння кадастрового номера; погодження та затвердження документації із землеустрою у встановленому порядку.

ІІ. 1. Перелік документів, які необхідно одержати в результаті проведення робіт із землеустрою: документація із землеустрою, погоджена та затверджена у встановленому порядку; позитивний висновок державної експертизи документації із землеустрою; витяг з Державного земельного кадастру про присвоєння кадастрового номера земельній ділянці; технічний паспорт земельної ділянки.

2. Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати до управління економічного розвитку виконавчого комітету Смілянської міської ради: конкурсну документацію в запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті, на якому крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою» із зазначенням назви об’єкта та дати проведення конкурсу.

У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

До підтвердних документів, поданих на конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою, належать:

заява про участь у конкурсі з відбору виконавців робіт із землеустрою (відповідно до додатку 2 Положення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою, затвердженого рішенням виконавчого комітету Смілянської міської ради від 26.04.2012 №204);

копія документів, що засвідчує реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний орган державної податкової служби і мають відмітку у паспорті;

копії установчих документів претендента та довідки про присвоєння йому ідентифікаційного коду за ЄДРПОУ (для претендента - юридичної особи);

копії сертифікатів претендентів;

копії сертифікатів працівників, які будуть залучені для виконання робіт (для юридичної особи);

письмова інформація претендента про його досвід роботи (за наявності);

проект завдання на виконання робіт, у якому, зокрема, має бути зазначено вид документації із землеустрою, яку пропонує розробити претендент, перелік вихідних даних, які має надати замовник, та перелік документів і матеріалів, які будуть представлені за результатами виконаних робіт;

згода на обробку персональних даних - для фізичних осіб - підприємців - претендентів на участь у конкурсі з відбору виконавців робіт із землеустрою.

3. Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо вартості виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, а строк виконання робіт зазначається в календарних днях.

4. Конкурсна документація приймається до по 09.01.2019 включно за адресою: м.Сміла, бульвар графа О.Бобринського,2, каб.№34.

5. Контактні телефони: 4-20-34 (управління економічного розвитку).

Офіційний сайт Смілянської міської ради


 

Популярні теми

04.03.2024, 11:28
Троє громадян підозрюються у державній зраді та співпраці з рф
20.03.2024, 14:45
Керівником обласної прокуратури повідомлено про підозру депутату Чигиринської міської ради
20.03.2024, 14:42
Відбувся творчий вечір "Модулі життя Віки Сінаєвської"
18.03.2024, 12:32
Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей: результати роботи ювенальних прокурорів

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]