Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Екскурсія в серце столиці

Колектив територіального центру, а це в основному жінки,  вміє поєднувати красиве й корисне. В цьому році завдяки профспілці його працівники побували в монастирях Черкащини, в дендропарку м.Кропивницького, а на запрошення Народного депутата України від нашого округу Сергія Рудика 15 липня  відвідали столицю України – Київ і, зокрема, Верховну Раду України. Всі організаційні питання взяв на себе Сергій Ярославович із своїми помічниками.

В замовленому автобусі дорога до столиці промайнула швидко та комфортно, а біля стін Верховної Ради на працівників соціальної сфери вже чекав помічник народного депутата Святослав. Пройшовши контроль на вході, всі потрапили в приміщення, де працівник апарату Верховної Ради розпочала екскурсію. Вона ознайомила присутніх з історією парламентаризму України, із становленням нового парламентського інституту незалежної України -  Верховною Радою України першого скликання, окреслила основні функції законодавчого органу та його поступу до законодавства ЄС.

Екскурсанти ознайомились із архітектурою будівлі, оглянули почесний портал прапора України, художнє панно «Державотворення». А потім до екскурсії приєднався і сам Сергій Рудик. Він провів присутніх кулуарами Ради, розповів про призначення приміщень та зон, а потім усі зайшли до сесійної зали. Сергій Ярославович розповів про буденну роботу депутатів, порядок розміщення в залі партій та фракцій, високопосадовців, гостей, журналістів. Показав і своє місце роботи у Верховній Раді та із задоволенням відповів на запитання екскурсантів.

Потім Сергій Рудик провів присутніх до їдальні Верховної Ради, де кожен міг відчути себе народним обранцем, скуштувавши обід, яким пригостили всіх за проханням депутата.

На завершення всі працівники терцентру подякували Сергію Рудику за цікаву екскурсію та побажали йому успіху на майбутніх виборах.

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]