Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ФАТАЛЬНА ПОМИЛКА ОЛЕКСІЯ ЦИБКА
Виконком у відставку, інакше я з цими людьми працювати не буду – так нещодавно заявив мер Сміли пан Цибко. Він знову продемонстрував свою незмінну політичну стратегію – ламати опонентів через коліно.

І це фатальна помилка міського голови, що невдовзі призведе до жорсткого протистояння та нових конфліктів на політичному Олімпі Сміли. Подивіться уважно цей відеофрагмент.

Олексій Олександрович так і не навчився логічно висловлювати власну думку.

Та найстрашніше те, що мер знову почав застосовувати проти політичних супротивників психологічний тиск і навіть шантаж.

Не хочете робити так, як я наказую – геть звідси. Інших наберу – покірних.

Чим же так роздратували пана мера члени міськвиконкому? А вони не хотіли слухняно піднімати руку та голосувати за підвищення тарифів на послуги водопостачання. Ось і весь «злочин» виконкому.

Врешті-решт, Цибко за допомогою своїх прихильників «змусив» виконком проголосувати за нові тарифи. І цим підірвав і без того свій заплямований авторитет серед жителів міста.

Але подивіться, як щиро і запекло – від усієї душі! – таврує членів міськвиконкому Олексій Олександрович. На його хибну думку, вони повинні сліпо вірити міському голові та мовчки погоджуватися із запропонованими рішеннями.

Та не повинні вони бути слугами! Кожен із них має право мати власну точку зору та висловлювати її.

До речі, не піддалися тиску мера члени виконкому Анатолій Терещенко та Азер Мірзоєв. Проти підвищення тарифів на воду виступав Ілля Слободяник, хоча на тому засіданні його не було. Всі інші змушені були проголосувати «за».

А в результаті – на смілян накинули нове ярмо, водоканал «врятували» на кілька місяців (потім директор знову приведе своїх працівників вимагати нового тарифу), членів виконкому оголосили «ворогами народу».

І лише пан мер у нас хороший. Ось тільки не дають йому працювати, все палки в колеса вставляють. До речі, серед передвиборчих обіцянок Олексія Цибка було зниження комунальних тарифів. Та обіцяного три роки чекають.

Наприкінці свого полумяного виступу пан мер категорично рубає сплеча – не буду працювати із цим виконкомом. Зберу позачергову сесію – і всіх у відставку.

Дурень думкою багатіє, кажуть у народі. Та вийде зовсім по-іншому. Сьогодні пан Цибко розганяє виконком, а завтра не знайде спільної мови з депутатами. І що тоді – розганяти міську раду?

А потім винуватими можуть стати звичайні містяни, які не розуміють, чого за їх кошт «рятують» водоканал чи інше комунальне підприємство. Найцікавіше те, що Олексій Олександрович не відкидає можливості нової своєї відставки. «Гоніть цього міського голову…» – ця необережна репліка може стати пророчою. А загалом шкода, що влада в нас – як оті Лебідь, Рак і Щука. Кожен тягне в свій бік.

І це при тому, що Олексій Цибко – людина харизматична, вольова та цілеспрямована. Не боїться приймати рішення та брати на себе відповідальність. Може багато користі принести рідному місту.

І члени міськвиконкому, і депутати міської ради – люди досвідчені й, безумовно, патріоти Сміли. Разом гори б звернули. Однак цього не буде. Знову настає час жорсткого протистояння та політичних «війн».

Чим усе це закінчиться – подивимось. 



https://www.facebook.com/stalkersmela/videos/239061620166617/?t=16

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]