Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Фінішував турнір з віджимання від підлоги
Практично все літо тримав у напрузі прихильників здорового способу життя, організований за сприяння розважального комплексу "Галактика", керівників міста і району, перший на Смілянщині турнір із віджимання від підлоги.
  Щонеділі у безкомпромісній боротьбі визначалися фіналісти. Це були аматорські атлети різного віку, дівчата і хлопці. Заохочували до звитяг голова районної ради Грошев В.В. та секретар міської ради Федоренко В.А., постійно поповнюючи призовий фонд.

І ось, у суботу, приурочений до Дня міста Сміла, відбувся довгоочікуваний фінал. У змаганнях брали участь найсильніші, тому, звичайно, фінальна боротьба була найзапеклішою, а вболівальники – найпалкішими.

У результаті перемогли усі, тому що стали прикладом для наслідування у розвитку тіла і духу, прагнення до перемог над собою. Проте, визначено та винагороджено й призерів.

Перше місце і грошову премію у розмірі три тисячі гривень здобув Бондаренко Ростислав, друге – Швайковський Давид (дві тисячі гривень), третє – Дерев´яга Сергій (одна тисяча гривень).

Тож нехай цей турнір започатковує нову сторінку у якості життя молодих смілян. Нехай турбота про здоров´я буде не проблемою, а природнім потягом, образом життя. Щоб українська нація міцніла і розвивалась.

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]