Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
GLOBAL MONEY WEEK
В Україні Global Money Week проходив уже вп'яте. Тема цьогорічних заходів: “Гроші мають значення”. Організатором програми стали Національний Банк України, Інститут модернізації змісту освіти, Університет банківської справи, агенство США з міжнародного розвитку USAID, Фонд гарантування вкладів, а також Незалежна асоціація банків України.

До участі у Global Money Week активно залучились педагоги та учні школи №3-колегіуму. Так, для учнів 9-х класів було проведено інтелектуальну гру «Грошовий бум», під час якої дев’ятикласники показали свої знання з економіки, історії, літератури, географії та інших наук, власне фінансову грамотність.

У рамках Всесвітнього тижня грошей 14 березня у школі №3-колегіумі відбувся семінар – практикум вчителів економіки та курсу за вибором «Фінансова грамотність» на тему «Формування підприємливості учня, як ключової компетентності для життя». Ми живемо у добу ринкових відносин і маємо бути компетентними в економічних питаннях, тому тематика семінару була актуальною. У

роботі семінару взяли участь вчителі економіки міста Сміли та методист природничих дисциплін Людмила Івченко.

Розпочалось засідання виступом заступника з навчально-виховної роботи школи №3-колегіуму Світлани Рогач, яка презентувала роботу колегіуму та підкреслила значення і актуальність економічних знань в житті кожної людини.

Використання на практиці цифрового вимірювального комплексу Einstein у STEM-орієнтованому освітньому середовищі школи представили вчитель фізики Ольга Чуйко та вчитель біології Інна Галета.

Про розвиток підприємницьких здібностей учнів на уроках економіки та фінансової грамотності та знання і навички, які допомагають приймати свідомі економічні та фінансові рішення з метою управління своїми коштами на даний час та в майбутньому, презентувала Лідія Онученко, вчитель економіки школи №3-колегіуму.

Методист Людмила Івченко підвела підсумки семінару та розповіла про особливості оформлення матеріалів з економіки для представлення на обласну виставку «Інноваційний пошук освітян Черкащини – 2018».


Прес-центр школи №3-колегіуму

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]