Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ГОЛОВА ЧЕРКАСЬКОЇ ОДА ПРОІНСПЕКТУВАВ ДОРОЖНІ РЕМОНТИ НА СМІЛЯНЩИНІ

Виїзну нараду Юрій Ткаченко провів спільно з керівництвом Служби автомобільних доріг області. Зокрема, нині триває середній поточний ремонт автодороги Н-01 Київ Знам;янка. Йдеться про майже 8-кілометрову ділянку між Смілою та Кам;янкою. За словами дорожників, повноцінного ремонту тут не було останнє десятиліття. Можливим він став завдяки співфінансуванню з місцевих бюджетів і залученню кредитних коштів під державні гарантії.
 

Темп у підрядника хороший, зауважив очільник області Юрій Ткаченко. За місяць-півтора роботи тут будуть завершені. На цій дорозі фактично не було основи, тому ямкові ремонти швидко зводилися нанівець. Зараз ремонтники її підсилюють. Тут застосовують технологію холодного ресайклінгу. Гарантія буде щонайменше 10 років. За такою ж технологією відремонтований правий проїзд автодороги Черкаси Сміла. Думаю, водії вже оцінили якість. Загалом ми змінюємо підхід до ремонту доріг, починаючи від завчасного проектування робіт, аби за тепла вже розпочинати їхнє виконання. Із ремонтною кампанією, зокрема спрямуванням ресурсу, на центральному рівні нам активно допомагають наші нардепи. Як-от Сергій Рудик у питаннях ремонту цієї ділянки дороги Київ Знам;янка. Ми ж зі свого боку контролюємо виконання робіт, залучаючи при цьому і громадськість.
 

Нагадаємо, поліпшення дорожньої інфраструктури лишається пріоритетом на Черкащині. Тут ухвалена відповідна обласна програма фінансування ремонту доріг державного значення.

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]