Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Громадські організації з області запрошують долучитися до партнерства «Пакту заради молоді»
CSR Ukraine, експертна організація Центр “Розвиток КСВ” та Фонд ООН у галузі народонаселення за підтримки Міністерства культури, молоді та спорту України запрошують молодіжні центри, вільні простори та громадські організації стати партнерами всеукраїнської ініціативи "Пакт заради молоді - 2020". Мета партнерства - спільно реалізувати проекти для розвитку навичок молоді та підвищення її здатності до працевлаштування.

В рамках партнерства установи і організації на місцевому рівні зможуть реалізувати унікальні формати заходів для молоді, зокрема програми «Skills Lab: успішна кар’єра», «Skills Lab: власна справа» та форуми «Бізнес-молодь: ефект wow від співпраці», а також активно співпрацюватимуть із роботодавцями-підписантами Пакту.

Переваги партнерської програми:
- доступ до унікальних розробок та матеріалів ініціативи;
- навчання тренерів та персональні консультації;
- сприяння у комунікації з роботодавцями;
- інформаційна підтримка та комунікація про партнерство на національному рівні.

Партнери ініціативи будуть відібрані на основі анкети, що включає критерії мотивації та організаційної спроможності впроваджувати тренінгові програми, форуми та інші заходи.


Реєстрація триває до 11 березня (включно) за посиланням -  https://forms.gle/3kPwug27xDrVZrU9A


З відібраними організаціями буде підписано меморандум, а також їх буде запрошено на тренінг для тренерів 19 березня 2020 року в м. Києві.

За детальною інформацією щодо співпраці звертайтеся до Тараса Деркача, координатора Career Hub, Центр "Розвиток КСВ", (093) 440 50 28, (044) 292 02 48, td@csr-ukraine.org.

Про ініціативу:

Пакт заради молоді – 2020 започатковано у 2016 році з метою запровадження сучасних, європейських механізмів та підходів по роботі з молоддю та консолідація зусиль держави, громадськості та бізнесу для вирішення проблеми освіти і працевлаштування молодих людей. Пакт реалізується Центром «Розвиток КСВ» за підтримки Міністерства культури, молоді та спорту і Фонду ООН у галузі народонаселення.

Станом на сьогодні ініціатива об’єднала 146 компанію та охопила заходами 18 міст України: Вінниця, Івано-Франківськ, Львів, Одеса, Суми, Київ, Дніпро, Луцьк, Кременчук, Харків, Запоріжжя, Олександрія, Маріуполь, Херсон, Миколаїв, Чернігів, Черкаси та Кривий Ріг.

Детальніше про Пакт:
careerhub.in.ua/pact-for-youth

____________________
CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проекти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSREurope (Брюсель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). www.csr-ukraine.org

UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення – є провідною агенцією ООН, яка зосереджує свою роботу у сфері гендерної рівності, репродуктивного здоров’я та розбудови потенціалу молоді. Спільно з партнерами ми працюємо у 150 країнах та територіях світу, а з 1997 року і в Україні для утвердження рівності, подолання гендерних стереотипів, посилення можливостей жінок, рівномірного розподілу домашніх обов’язків та залучення чоловіків у виховання дітей. З 2015 року спільно з Міністерством соціальної політики України впроваджується кампанія «Щастя в 4 руки». Більше інформації про UNFPA та нашу роботу в Україні: www.ukraine.unfpa.org. Стежте за діяльністю UNFPA у Twitter та Facebook.
 

Популярні теми

04.03.2024, 11:28
Троє громадян підозрюються у державній зраді та співпраці з рф
20.03.2024, 14:45
Керівником обласної прокуратури повідомлено про підозру депутату Чигиринської міської ради
20.03.2024, 14:42
Відбувся творчий вечір "Модулі життя Віки Сінаєвської"
18.03.2024, 12:32
Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей: результати роботи ювенальних прокурорів

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]