Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ АТО ТА ПОСТРАЖДАЛИХ УЧАСНИКІВ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності» від 12 грудня 2017 № 1057 (зі змінами), протоколу № 1 від 01.06.2018 засідання комісії з відбору суб'єктів надавачів послуг із психологічної реабілітації включено допереліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації для учасників антитерористичної операції та постраждалим учасників Революції Гідності наступні санаторно курортні заклади:

Санаторій «Токарі» зареєстрований за адресою: вул. Санаторна, 96, с. Токарі, м. Лебедин, Сумська обл., код 05400075

ДП «Південь-Курорт-Сервіс» зареєстрований за адресою: вул. Гагаріна, 1-А, смт. Сергіївка, м. Білгород-Дністровський, Одеська обл., код 30652504

Управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Смілянської міської ради продовжує відбір суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації для учасників антитерористичної операції та постраждалим учасників Революції Гідності.

Просимо надавачів послуг з психологічної реабілітації подавати заявку з відповідним пакетом підтвердних документів (формлених належним чином) для включення до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації затвердженого при управлінні праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Смілянської міської ради.

Також нагадуємо, що для отримання направлення на проходження психологічної реабілітації постраждалим учасникам Революції Гідності та учасникам антитерористичної операції або їхнім законним представникам необхідно звернутися до управління соціального захисту за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання (перебування), а для діючих військовослужбовців — за місцем перебування (розташування військової частини (підрозділу).

До заяви про направлення на психологічну реабілітацію додаються копії та оригінали документів:
- посвідчення учасника бойових дій, або інваліда війни, учасника війни, постраждалого учасника Революції Гідності;
- документ, що підтверджує безпосередню участь в антитерористичній операції або забезпеченні її проведення з безпосереднім перебуванням в районах антитерористичної операції у період її проведення.

Більш детальну інформацію можна отримати в управлінні праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Смілянської міської ради за адресою: м.Сміла, вул. М.Дорошенка, 4, каб. № 4 або попередньо зателефонувавши за номером телефону 2 02 15.

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]