Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Який вигляд матиме центр підтримки підприємництва Дія.Бізнес

Саме такий вигляд уже за рік матиме центр підтримки підприємництва Дія.Бізнес, що відкриється у Черкасах. Про це написав голова Черкаської ОДА Олександр Скічко у Фейсбуці.

Він будується з нуля за підтримки компаній UKRAVIT,  Huawei Ukraine, Інституту здоров’я рослин. І створить унікальні можливості для підприємців: наприклад, тестувати свій продукт перед виходом на ринок, шукати інвесторів. Це буде середовище максимальної концентрації ідеї підприємництва.

А тим часом уже запрацював консультаційний стенд Дія.Бізнес, розміщений у черкаському ТЦ «Плазма». Так звана консалтинг-зона, де майбутній підприємець може отримати консультацію стосовно відкриття бізнесу. А людина, яка вже має власну бізнес-справу,  – дізнатися, як її розвинути й масштабувати. Поки що таких офлайн-центрів – чотири на всю країну.

«Мені приємно, що Черкащина однією з перших стає платформою для реалізації таких проектів», – говорить Олександр Скічко.

Нагадаємо, що 12 березня на Черкащині Мінцифра офіційно презентувала новий пілотний формат безкоштовного консалтингу від Дія.Бізнес.

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]