Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ЯРМАРКА ТА МІНІ-ЯРМАРКИ ВАКАНСІЙ-ЕФЕКТИВНИЙ СПОСІБ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ
Ефективною формою співпраці з роботодавцями щодо пошуку претендентів на вакантні місця є проведення ярмарків та міні-ярмарків вакансій. Безпосереднє спілкування роботодавців з безробітними у присутності працівників центру зайнятості дає більш ефективний результат. Він є одним з найдієвіших способів надання допомоги у підборі підходящої роботи, а роботодавцям – у якісному підборі кадрів. Задля пошуку достойних кандидатів на вакантні місця, задля працевлаштування на гідні посади з відповідними умовами праці у Смілянському міськрайонному центрі зайнятості у 2017 році було проведено 27 ярмарків та 12 міні-ярмарків вакансій.

Метою проведення даних заходів є забезпечення безробітних, які шукають роботу, інформацією про вакансії, стан ринку праці, можливості проходження навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації, стажування, індивідуального навчання, а також забезпечення роботодавця потребою у робочій силі.

Керівники підприємств: ТОВ «Ерідан-Тех», Черкаської філії «Держгрунтоохорона», Державної прикордонної служби, ТОВ «Квадра-Асісстанс», ТОВ «Ековторресурси», Черкаського військового лісництва, Смілянського військкомату, Смілянського промислово-економічного коледжу, ТОВ «Меблі Лівс», ФОП Мороз Н. П., ФОП Мінько Н. В. та ще 23 роботодавців особисто презентували посади швачки, соціальних працівників, слюсаря-сантехніка, бетоняра, підсобного робітника, продавців, кухарів, бухгалтерів, економістів, менеджерів, військових, охоронників, а також з кожним безробітним зокрема, хто зацікавився пропозицією роботодавця, було проведено індивідуальну співбесіду та ознайомлено з умовами праці.

Одна тисяча дев’яносто чотири учасники заходів ознайомилися із умовами праці на підприємствах, рівнем заробітної плати, вимогами до працівників, графіком роботи. Близько ста осіб виявили бажання пройти стажування безпосередньо на підприємстві з подальшим працевлаштуванням, сто вісім безробітних отримали направлення на працевлаштування на даних підприємствах.

У сучасних кризових умовах підтримка роботодавця, а саме прискорення укомплектування кадрами – першочерговий акцент роботи служби зайнятості, тому одними з ефективних методів такої співпраці дійсно є ярмарки та міні-ярмарки вакансій.

Популярні теми

03.05.2024, 09:01
Кіберполіцейські викрили зловмисника, який зберігав матеріали порнографічного характеру за участю дітей
03.05.2024, 09:04
3 000 доларів США за незаконний перетин державного кордону – викрито чергову схему
03.05.2024, 09:32
На Великдень очікуються заморозки та похолодання, – Укргідрометцентр (https://www.meteo.gov.ua/ua/Meteorolohichni-poperedzhennya)
03.05.2024, 09:35
Повідомлено про підозру чоловіку, який вчиняв розпусні дії щодо 13-річної дівчини

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]