Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Костянтинівська сільська бібліотека повернулася в рідні стіни
Чудеса стаються таки в нашому житті… Книгозбірня села Костянтинівка після страшної пожежі, що сталася 12 жовтня 2016 року змушена була покинути приміщення, в якому впала стеля і не було покрівлі, і знайшла притулок у приміщенні сільського ФАПу. Здавалося, що вороття вже не буде. Завдяки зусиллям сільського голови Олексія Шульги, депутатському корпусу сільської ради, головному бухгалтеру і депутату районної ради Любові Голобокій був проведений капітальний ремонт приміщення. Всі роботи було проведено за кошти Костянтинівської сільської ради. Підрядники ремонтних робіт на чолі з Геннадієм Діхтярем в короткі терміни відновили покрівлю будівлі, було відновлено електропостачання, проведені ремонтні роботи всередині приміщення бібліотеки. До новорічних свят всі роботи були завершені і бібліотека почала переїздити в відремонтовану рідну домівку. Сільський голова організував перевезення книжкового фонду. Велика вдячність приватному підприємцю Віктору Кравченку. Завдяки його транспортному засобу до великого снігу книги були перевезені.

24 січня 2018 року бібліотеку було відчинено для відвідувачів. Відбулося перше в цьому році засідання клубу за інтересами «Берегиня». Читачі та гості всі в один голос висловлюють захоплення від проведених ремонтних робіт. Говорять, що справджується приказка: «Не було б щастя та нещастя допомогло». I

Завідуюча Костянтинівською сільською бібліотекою Лариса Тищенко від себе особисто, від читачів та відвідувачів Костянтинівської сільської бібліотеки подякувала всім, завдяки кому відродилася книгозбірня. Подякувала працівникам Костянтинівського ФАПу на чолі з завідуючою Наталією Журбицькою, які в тяжку хвилину простягли руку допомоги, всім тим, хто пропонував допомогу і підтримку, завдяки вам бібліотека відчула свою потрібність. А також запрошує всіх відвідати оновлену Костянтинівську сільську бібліотеку.

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]