Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Лариса Кошова розповіла про забезпеченість медичним киснем лікарень області

Понад 280 тонн медичного кисню відвантажив ПрАТ «Азот» лікарням Черкас і області за два тижні листопада. Кисень підприємство надало безкоштовно. Про забезпеченість киснем мед закладів області розповіла заступниця очільника Черкащини Лариса Кошова.

Нині у визначених для прийому хворих на ковід лікарнях області розгорнуто 1960 ліжок. З них 43 – дитячі. 92,2% з усіх ліжок забезпечені кисневою підтримкою.

– Підприємство допомагає лікарням області, які опікуються недужими на ковід, ще від початку пандемії, – додала посадовиця. – Нині медичний кисень від підприємства використовують Черкаська обласна лікарня, екстренка, Черкаська міська інфекційна лікарня, міський пологовий будинок, Третя міська лікарня, Драбівська, Золотоніська та Городищенська лікарні.

Лариса Кошова наголосила, що кисень для лікування госпіталізованих з ковід – надпотрібний. За її словами, із понад тисячі пацієнтів ковідних лікарень майже усі потребують кисню.

– Наголошу, що натепер в лікарнях області наявний медичний кисень, аби ковідні недужі могли «дихати», – відзначила вона. – І приємно, що найбільші підприємства області не лишаються осторонь у ці складні для кожного з нас часи. Нашим медикам важлива підтримка, як і пацієнтам. Полегшити ситуацію із захворюваністю може кожен. Для цього варто лише обрати центр вакцинації та щепитися. Тільки разом здолаємо пандемію COVID-19.

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]