27 квітня відбулися кваліфікаційні пробні роботи за підсумками навчання в ІІ семестрі учнів Смілянського центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів за професією «Кухар». В процесі проведення перевірних робіт майбутні кухарі показали високі практичні знання. Окрім того відповідали на питання комісії, які охоплювали предмети «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», «Організація виробництва та обслуговування», «Устаткування підприємств харчування», «Облік, калькуляція та звітність», «Гігієна та санітарія виробництва», «Охорона праці».
Учнівські роботи були гарно оформлені, відповідали вимогам стандартів, інформує Катерина Мельник, Смілянський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.
Учнівські роботи були гарно оформлені, відповідали вимогам стандартів, інформує Катерина Мельник, Смілянський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів.
Популярні теми
Публікації
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.