Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
На Черкащині поліцію можна буде викликати в один клік

За словами Микити Стецюка, це особливо важливо в ситуаціях, коли для виклику поліції не можна скористатися звуковим зв’язком – наприклад, коли злочинець поруч. Скориставшись додатком, можна викликати поліцію, не привертаючи його увагу. Також додаток буде корисним для людей з порушенням мовно-слухового апарату та іноземців, які не володіють українською мовою.

Реєструючись у додатку, користувач вводить необхідні дані про себе (прізвище, адресу, контактні дані), а також, за бажанням, групу крові, алергічні реакції тощо. Натискаючи клавішу виклику, користувач бере на себе всю відповідальність за правдивість виклику. Впродовж десяти хвилин до поліції постійно надходить оновлювана інформація про його місцеположення. Це важливо у випадку викрадення, обмеження волі тощо.

Крім виклику поліції, додаток дозволяє дізнаватися про поліцейські новини, допоможе оцінювати роботу патрульних поліцейських за номером їхнього жетону, дасть можливість отримувати інформацію про осіб, які розшукуються.

Черкащина стане 17-м регіоном України, де запроваджується дія цього додатку. Приміром, в Чернівцях він діє вже півтора року і зарекомендував себе з найкращого боку – час реагування скорочується на 40%.

За словами пана Стецюка, наразі, крім українських регіонів, у світі подібні додатки діють лише у двох містах – Дубаї і Сингапурі.

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]