Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
На Черкащині проводять рейди з протидії тіньовій зайнятості

Відповідно до доручення Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука про вжиття заходів щодо детінізації зайнятості у сфері торгівлі товарами та послугами, фахівці Управління Держпраці у Черкаській області спільно з представниками територіальних органів Державної податкової служби, Пенсійного фонду, Державної служби зайнятості, Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, органів місцевого самоврядування та місцевих державних адміністрацій долучилися до проведення інформаційної кампанії.

Під час безпосередніх візитів за місцем здійснення господарської діяльності учасники кампанії проводять із суб’єктами господарювання Черкащини роз’яснювальну роботу про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин, попереджають роботодавців про відповідальність у разі використання незадекларованої праці.

Так, протягом 23-29 січня 2020 року роз’яснення переваг використання задекларованої праці фахівці Управління Держпраці у Черкаській області провели з більш ніж 2,2 тис. роботодавців Черкащини.

 

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]