Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
На канікули із сертифікатами та подарунками
Стаючи студентом у поважному віці, робиш це дійсно свідомо і вдумливо, адже бажання до пізнання чогось цікавого і нового не згасає з роками. Воно може притуплюватися лише тим фактором, що немає де отримати нові знання. Але тим, хто став слухачем Університету ІІІ віку пощастило знову сісти за парти, відкривати нові горизонти, зустрічатися із цікавими людьми.

Тож напередодні зимових свят, які завжди асоціюються із відпочинком і канікулами, завершився третій навчальний рік в Університеті ІІІ віку с.Ташлик «Цвіт осені». Студенти приготувалися до цієї події із усією відповідальністю і трепетом: яскраві українські костюми, створені власноруч, приємне хвилювання від того, що пройшли черговий етап навчання, і навіть щедрий стіл зі смаколиками, щоб відзначити подію.

Як і годиться, слухачі склали невеличкий екзамен, відповівши на питання декана факультету Самури Л.І. та підтвердивши, що курс «Зустріч із прекрасним» вони засвоїли на «відмінно». Адже навчальний рік виявився насиченим, плідним і цікавим.Ветеранивідвідували лекції, зустрічали цікавих гостей, їздили на екскурсії, проводили святкові заходи. Дійсно, згадати є що, є чим пишатися.

Присутні на випуску директор територіального центру, ректор Університету Кравченко Г.О. та завідувач відділенням денного перебування Король Л.В. привітали присутніх, а також кожному слухачеві вручили сертифікат, який засвідчив проходження курсу навчання на факультеті «Зустріч із прекрасним».Всім випускникам були вручені подарунки до Нового року, адже свято зовсім скоро прийде в кожну домівку.

Крім того декан факультету Самура Л.І. отримала грамоту РДА за належну організаційну роботу та успішну діяльність Університету протягом навчального року. Щирі вітання пролунали і на адресу Гузьман Г.М., голови ветеранської організації села, яка в цей день відзначала День народження. Скільки приємних подій об’єдналися в один день!

Завітав у гості і голова ветеранської організації району Латенко С.В. Він також долучився до вітальних слів та побажав успіхів у новому навчальному році.

А далі свято продовжилося спілкуванням, піснями, чаєм і солодощами. Щасливі студенти, які тільки-но завершили один навчальний рік, уже будують плани на наступний і точно знають, що у них все вдасться, адже енергії та азарту до пізнання нового їм не займати.
 

За інформацією Територіального центру соціального обслуговування райдержадміністрації

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]