Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
НА РОБОЧІЙ НАРАДІ ОБГОВОРИЛИ СТАН ГОТОВНОСТІ СМІЛИ ДО НОВОГО ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ
2 жовтня у сесійній залі Будинку рад під головуванням секретаря міської ради Віктора Федоренка відбулася робоча нарада. На нараді зібралися члени виконавчого комітету, представники депутатського корпусу, ТОВ «Смілаенергоінвест», громадські організації міста, представники громадськості міста обговорити питання, що стосувалося стану підготовки до опалювального сезону ТОВ «Смілаенергоінвест» на 2017-2018 рр. Про готовність роботи до опалювального сезону у 2017-2018 рр. доповів заступник директора з виробництва ТОВ «Смілаенергоінвест» Андрій Ляхов. Заступник директора теплопостачального підприємства зазначив, що готовність з технічної можливості ТОВ «Смілаенергоінвест» складає 90%, але через те, що на даний час відсутні ліміти на газ, для їх отримання, теплопостачальному підприємству необхідно укласти трьохсторонню угоду про реструктуризацію боргу за газ з міською радою та НАК «Нафтогаз», який складає близько 180 млн.грн. Але міська влада не згодна взяти борги на місто. Віктор Антонович звернувся до ТОВ «Смілаенергоінвест» з вимогою передати паспорта на обладнання котелень у розпорядження КП «Смілакомунтеплоенерго» до 16.00 год.

3 жовтня 2017 року, для того, щоб комунальне теплопостачальне підприємство змогло самостійно надавати тепло смілянам. Керівник міста підкреслив, що влада не хоче «вішати» борги на себе, а тому прийдеться боротися до кінця та закликав громадскість міста певний час очікувати початок опалювального сезону в місті. Після виступу представника ТОВ «Смілаенергоінвест», слово надано директору КП «Смілакомунтеплоенерго» Володимиру Пруссу, який доповів, що вже підготовлено повний пакет документів на отримання ліцензії КП «Смілакомунтеплоенерго» та те, що комунальне підприємство готове взяти на себе відповідальність і надавати тепло місту. Заступник міського голови Олександр Риджаніч зазначив, що перед владою стоїть найбільша проблема, яку необхідно вирішити негайно – це подача газу на котельні міста, а також – не повісити борги на місто, та наголосив, що господарський суд м. Черкас прописав, що це борги не міста, це борги ТОВ «Смілаенергоінвест». Через те, що між ТОВ «Смілаенергоінвест» та КП «Смілакомунтеплоенерго» заключено договір про спільну діяльність, необхідно всі питання вирішувати в судовому порядку, – підкреслив Олександр Васильович.

3 жовтня секретар міської ради Віктор Федоренко разом з профільним заступником Олександром Риджанічем запланували робочі поїздки до Черкаської обласної адміністрації та НАК «Нафтогаз» з метою вирішення даного питання, інформує офіційний сайт Смілянської міської ради.

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]