Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
На Уманщині неадекватний чоловік напав на бригаду екстренки

У селі Іванівка чоловік неадекватно зреагував на те, що швидка розверталася біля його двору та кинувся з кулаками до водія. Подія сталася сьогодні вночі в селі Іванівка, що на Уманщині.

Бригаду екстренки була викликали до чоловіка, у якого був напад бронхіальної астми. Завершивши надання допомоги пацієнту, фельдшер та водій поверталися на станцію. Щоб виїхати з сільської вулички, водій швидкої здійснив маневр розвороту біля подвір’я навпроти будинку пацієнта. В цей час до швидкої підбіг чоловік, відчинив двері з боку водія і почав кричати, що немає чого тут розвертатись. Чоловік спершу лихословив, потім почав витягувати водія з автомобіля за одяг. Коли ж водій почав протистояти нападу, неадекватний чоловік хотів витягти ключі, щоб зупинити автівку. Натомість пошкодив електроніку автомобіля, виламавши внутрішню систему керування склоочисниками та зовнішніми світловими приладами автомобіля.

«Це сталося уночі, ще й дощ ішов, нічого не видно було. Так, я розвертався на вулиці, але я не заїжджав на подвір’я того чоловіка. Чому він так відреагував – мені не зрозуміло. Ґудзики на одязі я пришию, а от з електронікою автомобіля – все не так просто. Авто вийшло з ладу. Приїжджаєш рятувати людині життя, а тут через таких неадекватів і самому може знадобитись медична допомога», – розповідає водій швидкої.

Фельдшер викликав поліцію. Адже спецавтомобіль вийшов з ладу і, починаючи з 2-ї години ночі, бригада більше не могла на ньому виїздити на виклики. До того ж, за попередніми підрахунками, ремонт автомобіля коштуватиме установі 6-7 тисяч гривень. Медики написала заяви. Сподіваємося на адекватну реакцію правоохоронних органів та просимо притягнути нападника до відповідальності.

Про це інформує КНП "Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР"

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]