Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
НА ЗАСІДАННІ КОМІСІЇ РОЗГЛЯНУЛИ ПИТАННЯ ПРО ЗЕМЕЛЬНИЙ ПОДАТОК ТА КУПІВЛЮ КОНТЕЙНЕРІВ

В малому залі Будинку рад під головуванням Ольги Дериземлі відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань місцевого бюджету, фінансів, податкової політики, роботи базових галузей народного господарства та розвитку підприємництва, захисту прав споживачів, торговельного і побутового обслуговування, виробництва товарів народного споживання.

У роботі комісії взяли участь міський голова Олексій Цибко, заступники міського голови Павло Кондратенко та Павло Іщенко, інформує офіційний сайт Смілянської міської ради.

Присутні обговорили питання щодо звільнення Смілянського комунального підприємства «Комунальник» від сплати частини чистого прибутку, що підлягає сплаті до міського бюджету за І-IV квартали 2020 року. Заслухали листи директора Сергія Ананка щодо виділення коштів на придбання контейнерів для роздільного збирання ПЕТ-пляшок та про преміювання до Дня працівника житлово-комунального господарства.

Члени комісії підтримали та рекомендували внести зміни до рішень про надання пільг людям з інвалідністю по зору в платі за комунальні послуги, про затвердження Програми поводження з твердими побутовими відходами в Смілі на 2018-2020 роки тапро міський бюджет на 2020 рік.

Депутати опрацювали листи Смілянського військового комісаріату про звільнення від сплати земельного податку, Смілянської районної ветеринарної медицини щодо зменшення ставки земельного податку, управління освіти, молоді та спорту щодо функціонування стадіону «Локомотив» та ЗОШ № 11 про виділення коштів на ремонт санвузлів.

Присутніми рекомендовано підтримати Програму протидії тероризму на території м. Сміла протягом 2020-2024 років та затвердити звіт про виконання міського бюджету за 2019 рік на черговій сесії міської ради

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]