Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
НАЧАЛЬНИК ЕКОЛОГІЧНОЇ ІНСПЕКЦІЇ ЗМУСИВ «ЛІВС» РОЗІБРАТИ «КОМСОМОЛЕЦЬ»
Багато років мозолили очі смілянам залишки кінотеатру «Комсомолець». І ось, нарешті, власник цієї гарної земельної ділянки вирішив знести розбиті стіни.

 А тягнеться ця історія ще з 2006 року, коли спритна пані Любов Савченко (власниця меблевої фабрики «ЛІВС») взяла в оренду за символічну плату цей ласий шматок землі у центрі Сміли, а потім викупила цю земельку.

Тодішній міський голова Андрій Колесник віддав цю земельну ділянку з умовою, що орендар збудує тут торговий центр із виставковим та тренажерним залами. З того часу пані Люба «поклала» на всі свої обіцянки – розтрощена будівля на довгі роки стала негативною «візитною карткою» міста.
І жоден керманич Сміли так і не зміг змусити пані Савченко навести лад із кінотеатром.

Минулої весни нинішній очільник міста Віктор Федоренко неодноразово звертався до пані Люби з проханням розібрати аварійну будівлю та впорядкувати територію. Однак ця примхлива дама «забила» й на керманича.

Довгий час міські чиновники стверджували, що «ЛІВС» збирається збудувати на місці «Комсомольця» триповерховий житловий будинок із виставковим залом та магазином на першому поверсі.
І знову все це «зависло» у повітрі.
Та за справу добряче взявся новий начальник міської екологічної інспекції Олександр Яценко.

Наразі невідомо, як він умовляв пані Савченко, яка добре знана у Смілі своєю хамською поведінкою та презирливим ставленням до простих людей. Однак пан Яценко зумів навести переконливі аргументи, щоб пані Люба «заворушилася» та розпорядилася знести руїни кінотеатру – мабуть, пригрозив судовим позовом.
А може, просто приділив самотній жінці трохи чоловічої уваги. Як би там не було, але «Комсомолець» розбирають. А натомість обіцяють звести триповерховий будинок – на першому поверсі буде меблевий магазин, а на верхніх поверхах облаштують гуртожиток для працівників фабрики.

І останній штрих до теми.
Вигнаний мер Олексій Цибко якось навів цікаву цифру – 20 тисяч гривень. Саме за таку фантастично низьку суму Любов Савченко свого часу викупила у міста розкішну земельну ділянку з розваленим «Комсомольцем».

Автор: Олег Потапов


 

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]