Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
НАЧАЛЬНИК УПРАВЛІННЯ ЖКГ ДОПОВІЛА ПРО СВОЮ РОБОТУ (ВІДЕО)
Начальник управління ЖКГ Валентина Зборівська проінформувала міського голову про роботу управління – скільки робиться поточних і капітальних ремонтів за кошти, державного, обласного та міського бюджету. Поступово ремонтуються міські дороги, встановлюються елементи благоустрою, реставруються дитячі майданчики, споруджуються автобусні зупинки, здійснюються інші господарські роботи у місті у межах тих невеликих коштів, які є у міському бюджеті. Зараз в управлінні зайнялись розробкою плану для ремонту міський ліфтів, на це у бюджеті передбачено кошти.
Одна з найбільших проблем, як зазначила Валентина Зборівська, – терміново затвердити управляючого компанією для утримання міських гуртожитків.

Також міський голова цікавився ситуацією з купівлею сміттєсортувальної лінії, за яку її власники хочуть отримати 2 мільйони гривень. Валентина Зборівська доповіла, що у наразі щодо сортувальної лінії та роботи тендерного комітету відкрита кримінальна справа. Та лінія стара і пошкоджена, не витримує жодної критики. Місту потрібна сміттєсортувальна лінія, але не така стара і не за такі великі кошти.

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]