Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Нацполіція розпочинає проведення профілактичних заходів під умовною назвою "Перевізник"
З метою посилення контролю під час перевезення пасажирів, недопущення подальшого збільшення дорожньо-транспортних пригод та тяжкості їх наслідків, а також дотримання водіями транспортних засобів вимог законодавства з 20 квітня в державі проводитиметься комплекс цільових профілактичних заходів під умовною назвою "Перевізник".

 Працівниками поліції в Черкаській області проводитимуться заплановані заходи із максимальним залученням особового складу, спрямованих на дотримання перевізниками вимог Правил дорожнього руху та Правил перевезення пасажирів.

У рамках партнерства і взаємодії, спільно з представниками Укртрансбезпеки в Черкаській області, засобів масової інформації, громадських організацій, будуть сформовані спільні мобільні групи, спрямовані на виявлення порушень вимог безпеки пасажирськими перевізниками, водіями автобусів під час здійснення нерегулярних перевезень.

При нагляді за дорожнім рухом, нарядами поліції, щодо документування допущених водіями автобусів грубих порушень Правил дорожнього руху, зокрема керування в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, порушення вимог дорожніх знаків та розмітки, правил зупинки та стоянки, правил перевезення пасажирів, керування автобусом без дозвільних документів на перевезення, перевезення пасажирів на маршруті протяжністю понад 500 км одним водієм, порушень порядку перевезення організованих груп дітей.

ГУНП в Черкаській області звертаються до всіх без винятку учасників дорожнього руху, будьте уважні та обережні! Неухильно дотримуйтесь ПДР та дбайте про особисту безпеку.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

 

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]