Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Нарешті зрушив з мертвої точки капітальний ремонт даху Балаклеївської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. Є. Гуглі.
12 вересня 2017 року перший заступник голови райдержадміністрації Роман Співак провів нараду з начальниками управлінь, відділів, служб райдержадміністрації, керівниками територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади в районі.

 В ході наради зазначено, що на сьогоднішній день нарешті зрушив з мертвої точки капітальний ремонт даху Балаклеївської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1 ім. Є. Гуглі. Завдяки злагодженим зусиллям голови райдержадміністрації Олександра Беззубого, заступника з гуманітарних питань Сергія Глізнецова, т.в.о. начальника відділу освіти Смілянської райдержадміністрації Тетяни Бульченко та працівників відділу 11 вересня укладено договір капітального ремонту на зазначений об’єкт.

 Проведення робіт вже розпочалося, завершити їх підрядник обіцяє до 31 жовтня. Вартість договору – 662тис. гривень.

Маємо надію, що ТОВ «Стройком -2015» в особі директора Андрія Короля завершить до початку листопада роботи по зведенню шатрового даху над Балаклеївською спеціалізованою школою І-ІІІ ступенів № 1 ім. Є. Гуглі Смілянської районної ради та, нарешті, поставить крапку в багаторічній епопеї з проведення зазначених робіт.

 З метою забезпечення дотримання вимог чинного законодавства під час виконання будівельних робіт, та, перш за все, дотримання норм техніки безпеки, першим заступником голови райдержадміністрації Романом Співаком дано відповідні доручення, зокрема, наголошено на необхідності здійснення суворого контролю за виконанням робіт у визначені строки та актуванням робіт.

Крім того, на згаданій апаратній нараді т.в.о. начальника відділу освіти Тетяна Бульченко доповіла, що на даний час завершено проведення закупівель капітальних ремонтів по заміні віконних та дверних блоків по дев’яти загальноосвітніх школах району та укладено відповідні договори. Завдяки використання під час проведення закупівель електронної системи Prozzoroвдалося зекономити близько 170 тис. грн. бюджетних коштів, що складає більше 12% від загальної вартості закупівлі. Строк виконання робіт також 31 жовтня цього року.

Окремо хотілося б подякувати Народному депутату України Сергію Рудику, завдяки зусиллям якого в цьому році було спрямовано на Смілянський район біля 14 млн. грн. коштів з загального фонду державного бюджету. За рахунок цих коштів стало можливо зібрати необхідну суму, в тому числі, для ремонту даху в Балаклеївській школі, проведення заміни вікон, здійснення капітального ремонту Смілянської ЦРЛ ім. Софії Бобринської та ще для багатьох першочергових робіт, на виконання яких в районному бюджеті Смілянського району відсутні кошти.

 

Популярні теми

Публікації

06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]