Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Небайдужі жителі міста Сміла та волонтери організували прибирання набережної
Небайдужі жителі міста Сміла та волонтери «Національного корпусу» організували прибирання набережної 19 серпня,проте ніхто не очікував,що забруднення цього чудового місця буде настільки масштабним.35 чоловік розпочали роботу о 10:00,найменшій учасниці,Софійці,всього 4 рочки. Ми зазирнули у кожну шпарину та дістали найменші клаптики паперу,поліетилену,чимало скляних та пластикових пляшок. Крок за кроком рухались далі,але подиву не було меж,коли діти знаходили жахливі шприці,щонайменше їх було 300.

Дуже образливо,що верхівка влади не захотіла допомогти смілянам. Лист-прохання про допомогу комунальників був надісланий тиждень тому,але відповіді не отримали. Констянтин Рубановський особисто зателефонував Олександру Головченку,на що він відповів : « Машину можна отримати,якщо маєте гроші замовити її». На цьому розмова із керуючим справами міськвиконкому була завершена.

День на цьому не завершився,щойно наша команда розпочала роботу,відразу прибули журналісти Сміла TV та газети «Від А до Я». Певно,злякавшись осуду народу та обіцянок принести назбиране сміття під поріг Міської Ради,прибули комунальники і допомогли вивезти сміття.

Як говорить народна приказка : «Світ не без добрих людей». Добре попрацювавши під палким сонцем ми захотіли попоїсти. Завдяки П.П. Уколову нас нагодували українською лісовою кашею,напоїли чаєм та дали охолонути у затінку набережної. Наш «Еко-день» завершився. Найголовніша мета таких заходів – закликати громадськість до спільної роботи,не залишатись осторонь справ,які допоможуть містечку стати яскравим місцем відпочинку для дітей,молоді та дорослих.

Якщо Ви маєте бажання щось покращити або нові ідеї,приєднуйтесь до нас!

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]