Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Новий тиждень. Підбиваємо підсумки зробленого та окреслюємо робочі плани

✔️Вже можна з упевненістю сказати, що відновлювальні роботи в постраждалих будинках в мікрорайоні Гречківка, які залежали від нас, завершені. Сьогодні були встановлені останні металопластикові вікна. Наразі лише акумулюємо кошти, щоб виплатити компенсації власникам 8-ми домоволодінь, які повністю знищені.

✔️В мікрорайоні Богдана по вулиці 40 років Перемоги встановили новий дитячий майданчик. Сучасний, з цікавими для малечі конструкціями. Самі місцеві жителі долучились до благоустрою цієї зони: провели суботник і завезли пісок. 

✔️Разом з управлінням архітектури продовжуємо займатись наповненням системи геопросторових даних «ArcGIS». Це важлива інформація, яка буде в нагоді і пересічним смілянам , і вузькопрофільним спеціалістам. В подальшому це дасть можливість більш ефективно керувати і розвивати місто.

✔️Оформлюємо право власності та право користування на земельні ділянки в межах Сміли. Це одне із джерел наповнення міського бюджету. 

✔️З житловим відділом працюємо над інвентаризацією об’єктів державної і комунальної власності для розміщення в них внутрішньо переміщених осіб.

✔️В освіті міста цього тижня запланована нарада з керівниками дитячих садочків та шкіл міста. Будемо спілкуватись про перспективи кожного із цих закладів.

✔️В рамках ІІ етапу «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» у Смілі зараз проходять фінальні ігри із баскетболу. Попереду ще змагання із футзалу, в решті видів спорту - вже визначені переможці.

✔️В галузі культури міста підсумували проведення Шевченківських днів, запланували заходи до кінця березня. Активно ведеться робота щодо участі закладі культури у міжнародних грантах. 

✔️Найголовнішим завданням у медичній галузі Сміли є нині ремонт приміщень, де буде знаходитись реабілітаційне відділення. Поки найбільші проблеми виникають із пошуком вузькопрофільних фахівців для роботи у ньому.

✔️Соціальна сфера міста працює злагоджено, в штатному режимі. Хочу наголосити, що дитяча точка #Спільно не припинила свою роботу. Смілянський центр соціальних служб тепер працює у новому приміщенні за адресою: Михайла Дорошенка, 4.

✔️Жодна нарада не обходиться без розгляду запитів від підрозділів Сил оборони України. Наразі таких листів надходить безліч, потреби дуже різні. Шукаємо можливості і потроху виконуємо.

Плани намічені. Надані відповідні доручення.

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]