Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ОБЛАСНА КОМІСІЯ БУДЕ ПЕРЕВІРЯТИ ДІЯЛЬНІСТЬ КП «КОМУНАЛЬНИК» ДО П’ЯТНИЦІ
Скандали у Смілі, акцію протесту та різні негаразди, які останнім часом просто переслідують наше місто, знову показуватимуть на всіх каналах центрального телебачення. У Смілу приїхали журналісти телеканалів «Інтер», «ICTV», зібрались всі наші телевізійники, а це значить що буде виступ представників влади вищого ешелону, пише Сміла.ua

 І дійсно. На вимогу мітингувальників у Смілу приїхав заступник голови Черкаської ОДА Сергій Овчаренко та начальник управління ЖКГ Черкаської ОДА Сергій Демиденко. Спершу вони довго вели переговори у кабінеті в.о. міського голови Віктора Федоренка. Потім всі гуртом вийшли до людей.

 - Моя позиція така – Сергій Ананко повинен працювати (довгі і бурхливі аплодисменти публіки). І тепер ця позиція не тільки моя, мені вдалося переконати владу, - сказав Сергій Овчаренко. - Я дав доручення профільному департаменту Черкаської облдержадміністрації до п’ятниці перевірити господарську діяльність підприємства КП «Комунальник». І якщо злісних порушень не буде а я маю надію, що їх не буде, – Ананко відразу повертається до роботи.

Нарешті слово взяв Віктор Федоренко: - Я поважаю колектив, який підтримує Сергія Ананка. Сам добре знаю Сергія. Але він також наробив багато помилок. Комісія їх знайде. Якщо він їх визнає і виправить – то буде працювати далі, - сказав в.о.міського голови.

Схвильовані мітингувальники спочатку не хотіли відпускати Сергія Овчаренка. Люди задавали запитання: Сергія Ананка позбавили посади за дві помилки, коли Віктора Федоренка позбавлять посади, адже він наробив ще більше помилок? І чи буде йому якесь покарання?

 

Популярні теми

24.04.2024, 14:28
Увага!
25.04.2024, 08:12
У селі на Черкащині на одній з вулиць підтопило більше десяти будинків (ФОТО)
25.04.2024, 08:07
На жаль, знову ворог поцілив по Смілі
24.04.2024, 14:58
Вбивство в Черкасах: до 10 років ув’язнення засуджено місцевого жителя

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]