Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ОГОЛОШЕНО КОНКУРС ЩОДО ВИЗНАЧЕННЯ ВИКОНАВЦЯ ПОСЛУГ З ВИВЕЗЕННЯ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ НА ТЕРИТОРІЇ МІСТА

ОГОЛОШЕННЯ

Про організацію та проведення конкурсу з визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів на території м. Сміла

 

  • Засідання комісії з визначення виконавця послуги з вивезення побутових відходів у м. Сміла відбудеться  24 лютого 2020 року.
  • Організатор конкурсу: Управління житлово-комунального господарства виконавчого комітету Смілянської міської ради, вул. Севастопольська, 58, м. Сміла, 20700.
  • Підставою для проведення конкурсу є Постанова Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 № 1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів» та рішення Смілянської міської ради від 05.11.2019 № 110-34/VІІ «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території м. Сміла».
  • Місце, дата та час проведення конкурсу:

Місце: вул. Севстопольська, 58, будівля управління житлово-комунального господарства, к.5, м. Сміла, 20700

Дата: 24 лютого 2020 року

Час: 14.00.

Ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів можна у секретаря конкурсної комісії – головного спеціаліста відділу благоустрою управління житлово-комунального господарства Іванова Миколи Миколайовича, тел. (04733) 2-09-22.

  • Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:
  1. Наявність матеріально-технічної бази. Наявність менш зношених та в достатній кількості спеціально обладнаних транспортних засобів навантаження та перевезення побутових відходів, що утворюються в межах певної території.
  2. Наявність власного або орендованого контрольно-технічного пункту. Можливість здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів.
  3. Наявність власної або орендованої бази дислокації для розміщення техніки та обладнання для щоденного надання послуг на території міста.
  4. Створення умов для щоденного миття та дезінфекції спеціально обладнаних транспортних засобів.
  5. Наявність системи контролю руху спеціально обладнаних транспортних засобів під час збирання та перевезення побутових відходів.
  6. Вартість надання послуг зі збору та вивезення побутових відходів.
  7. Досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів відповідно до вимог стандартів, нормативів, норм та правил.
  8. Способи поводження з побутовими відходам, яким надається перевага, у порядку спадання: повторне використання; використання як вторинної сировини; отримання електричної чи теплової енергії; утилізація побутових відходів.
  • Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів: розміри території населеного пункту та перелік розміщених у зазначених межах об'єктів утворення побутових відходів, середня відстань до об'єктів поводження з відходами та їх місцезнаходження

Орієнтовні показники:

  • площа міста Сміла – 39,85 км2;
  • житловий фонд представлений 12105 житловими будинками, з них: 11723 будинків садибного типу та 382 багатоквартирних будинків;
  • кількість місць розташування складування побутових відходів, великогабаритного сміття – 304;
  • протяжність міських шляхів 220,4 в тому числі з твердим покриттям 92,7 км;
  • відстань від межі міста до полігону ТПВ – 1 км.

Послуги плануються надаватись в межах міста Сміла.

  • Характеристика об'єктів утворення  побутових  відходів  за джерелами їх утворення

Назва об’єкта утворення побутових відходів (великогабаритних) опалого листя та відходів деревини

Показники

Багатоквартирні житлові будинки, із них:

382

5-ти поверхових і вище (тис.квартир)

172

Місце знаходження будинків, їх характеристика залежно від наявності видів благоустрою (каналізації, центрального опалення, водо- та газопостачання)

Будинки розміщені на всій території міста. Обладнані:

Централізованим опаленням – 273

Централізованим водопостачанням – 382

Централізованим водовідведенням – 382

Централізованим газопостачанням – 363

Кількість мешканців багатоквартирних будинків

38331

Відомості про балансоутримувачів

119 будинків перебуває на балансі комунальних підприємств

72 будинків на балансі ОСББ

13 будинків на балансі ОК; 1- інші

Наявність, кількість, місцезнаходження, об’єм і належність контейнерів (контейнерних майданчиків для зберігання та збирання різних побутових відходів)

Кількість контейнерних майданчиків  – 304, на прибудинкових територіях – 106;

Кількість контейнерів біля багатоповерхових будинків

(об’ємом 1,1 м3) – 182;

Кількість контейнерів біля багатоповерхових будинків, в організаціях (об’ємом 0,24 м) – 172;

Контейнери перебувають на балансі комунального підприємства

Одноквартирні житлові будинки приватного сектора:

11723

Кількість мешканців одноквартирних житлових будинків приватного сектора (орієнтовно)

29549

Місце знаходження будинків, їх характеристика залежно від наявності видів благоустрою (каналізації, центрального опалення, водо- та газопостачання)

Розташовані на всій території міста. Більша частина будинків обладнані централізованим водопостачанням та водовідведенням. Централізованим газопостачанням обладнано 95% будинків.

Наявність, кількість, місцезнаходження, об’єм і належність контейнерів (контейнерних майданчиків) для зберігання та збирання різних побутових відходів

Кількість контейнерів, наданих в користування мешканцям приватного сектору (об’ємом 0,24) – 14; Контейнери перебувають на балансі комунального підприємства

Характеристика під’їзних шляхів

 92,7 км з твердим покриттям, 98,8 км з ґрунтовим покриттям

  • Характеристика, включаючи потужність, та місцезнаходження об'єктів поводження з побутовими відходами.
  • Сміттєзвалище побутових відходів розташовано на землях державної власності в адміністративних межах Залевківської сільської ради Смілянського району, наданих в оренду КП «Комунальник» Смілянської міської ради, знаходиться на відстані від села Залевки - 2,5 км., від автомагістралі Київ-Дніпропетровськ – 2,5 км., від автошляху Сміла-Сунки – 1 км. і займає площу 4,0 га.
  • Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій.

Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті щоденно, окрім вихідних днів з 0800 по 1715 в каб. 5 управління житлово-комунального господарства. На конверті повинно бути зазначено: повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція; маркування: «Не відкривати до 14.00 години 24 лютого 2020 року за Київським часом».

         Місце подання конкурсних пропозицій – управління житлово-комунального господарства, вул. Севастопольська, 58, каб. 5.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій о 15.00 годині 21 лютого 2020 року.

         Конкурсна пропозиція подається у письмовій формі за підписом уповноваженої  посадової особи учасника, прошита, пронумерована та скріплена печаткою. На зворотному боці останньої сторінки пропозиції конкурсних торгів місце її прошиття має бути заклеєно контрольним папірцем з маркуванням «Прошито та пронумеровано _____ (зазначити кількість) аркушів» та засвідчено підписом Учасника або його уповноваженої особи та печаткою Учасника.

Пропозиція конкурсних торгів запечатується у одному конверті, який у місцях склеювання повинен містити відбитки печатки учасника, а також підписи посадової особи учасника, яка має повноваження щодо підписання конкурсної пропозиції. Учасник конкурсу має право подати лише одну пропозицію конкурсних торгів. Подання більш ніж однієї пропозиції конкурсних торгів зумовить відхилення як таких, що не відповідають умовам документації конкурсних торгів.

Усі сторінки пропозиції конкурсних торгів  учасника процедури закупівлі повинні бути пронумеровані. Документи у складі пропозиції конкурсних торгів мають бути без поправок, дописок тощо, за винятком виправлень помилок, зроблених Учасником. У останньому випадку такі виправлення мають бути засвідчені печаткою Учасника та написом «Виправленому вірити» із зазначенням прізвища, ініціалів та посади особи, що здійснила таке виправлення, а також дати виправлення.

Всі документи, що мають відношення до конкурсної пропозиції, складаються українською мовою.

Конверти  з конкурсним пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу без розгляду.

Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни до закінчення строку подання пропозицій.

Конкурсні пропозиції реєструються конкурсною комісією у журналі обліку. Конкурсна комісія підтверджує надходження конкурсної пропозиції шляхом повідомлення учасника конкурсу про дату і час отримання конкурсної пропозиції  та порядковий номер реєстрації пропозиції.

Перелік документів, оригінали або копії яких подаються учасниками конкурсу для підтвердження відповідності учасників встановленим кваліфікаційним вимогам; обсяг послуг з вивезення побутових відходів та вимоги щодо якості надання послуг згідно з критерієм, що визначається відповідно до Правил надання послуг з вивезення побутових відходів; вимоги до конкурсних пропозицій конкурсної документації можна ознайомитись на офіційному порталі Смілянської міської ради: smila-rada.gov.ua

 

В.о. начальника управління житлово-комунального господарства     Є. АВРАМЕНКО

Популярні теми

Публікації

12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]