Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Організатори повідомили, коли в Черкасах відбудеться SUP Фест

Черкаський SUP Фест-2021 для аматорів і професіоналів веслування відбудеться 12 червня. Традиційно його проведуть на місцевому пляжі “Живчик”.

Про це повідомляють організатори заходу, активісти команди Dnipro SUP Team.

За словами організаторів, фестиваль розпочинає літній відпочинок. Він знайомить черкащан із SUP-культурою і ламає шаблони культурно-спортивного відпочинку на пляжі.

– Хочемо ще раз показати всім, і гостям міста, і його жителям, що SUP Фест – це фестиваль для кожного, хто любить гнатися наввипередки з вітром на SUP-борді, кому важливо разом із нами створювати власні незабутні емоції і розвиватися, – говорить співзасновник команди Dnipro SUP Team та організатор Черкаського SUP Фесту Любомир Коломієць.

Метою фестивалю є об’єднати прихильників здорового способу життя та активного відпочинку, долучити до SUP-культури й відкрити туристичні можливості Черкащини.

За словами організаторів, цьогорічна програма заходу матиме спортивну й культурну складові. До участі запрошуються як професіонали, так і аматори, як команди, так і охочі позмагатися сам-на-сам.

У програмі є розваги для дітей. Для них організують окреме дитяче містечко з іграми. Водночас для всіх відвідувачів діятимуть спортивна та релакс зони, готують музичну програму і багато сюрпризів.

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]