Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
Ошукали на 40 тисяч гривень: правоохоронці попереджають про шахрайства із банківськими картками

Попри регулярні попередження від поліції, громадяни продовжують потрапляти на гачок до шахраїв. Правоохоронці застерігають громадян від необачних вчинків, що можуть коштувати втрати їхніх заощаджень. 

29 травня  до поліції в  місті Тальне  звернулася 60-річна місцева жителька та повідомила, що з її банківського рахунку було знято кошти у сумі понад 41 тисяч гривень.

"Близько 11:30 години на мій мобільний телефон надійшов дзвінок від чоловіка, який представився співробітником безпеки банку та повідомив, що мій рахунок було заблоковано. Для відновлення рахунку мені потрібно продиктувати цифри, які будуть надходити в СМС повідомленнях на телефон. Та коли виявила відсутність коштів, зрозуміла, що потрапила до рук шахраїв, і відразу звернулася до поліції", - пояснює жінка.

Шановні громадяни! Поліція закликає бути більш обачними та не довіряти особам, які намагаються дізнатися реквізити ваших банківських карток. Попередьте своїх батьків, родичів, сусідів, особливо похилого віку, про такий вид шахрайства! 

Якщо вам телефонують незнайомці та говорять про заблокування або збільшення кредитного ліміту вашої банківської картки й намагаються дізнатися PIN-код картки, CVV код або інші реквізити – це шахраї. Співробітники банку ніколи під час розмови не запитують ці дані. Якщо ви маєте сумніви, чи дійсно вам телефонує справжній співробітник, запитайте, коли та в яке відділення ви можете підійти, щоб вирішити проблему особисто, а не телефоном.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]