Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ПЕДАГОГІЧНЕ "ВІДКРИТТЯ" У ПІДГОТОВЦІ УЧНІВ ДО ЗНО
ЗНО – це іспит як для учнів, так і для вчителів. І тільки наполеглива спільна праця може принести прекрасний результат.

Чи є секрети підготовки до ЗНО? Мабуть, що так. У кожного вони свої. Але є і загальні правила. Підготовку потрібно будувати за принципом «теорія-практика»: пройшли розділ – потренувалися. Якщо тема легка, то досить опрацювати тести, а якщо виникають труднощі, то потрібно додатково виконувати розгорнуті вправи з підручників і посібників.

Учителі школи №3-колегіуму розуміють, що хороший результат можливо отримати лише тоді, коли дитина любить предмет і з цікавістю ставиться до вивчення найскладніших тем. Тому форми роботи та засоби отримання інформації на уроках у нашому закладі різноманітні.

Сучасні школярі – покоління, яке вже звикло отримувати інформацію насамперед візуально. Тож учителі школи-колегіуму, які прагнуть отримати найкращий результат, використовують нові методи навчання вже сьогодні, наприклад, напрацювання американської освітньої методики STEM. Саме вона використовується вчителями української літератури задля формування читацького інтересу. А це теж необхідна умова для складання тестів з української літератури та написання власного висловлювання.

Як немає формули щастя, так і немає формули успіху. Але наполеглива праця творить чудеса. Тож зичимо всім щастя, успіху та чудесних результатів наполегливої праці у навчанні!

Популярні теми

Публікації

10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]