Сміла-Info

Смілянський інформаційний портал. Новини та Оголошення м. Сміла
Главное меню
ПІЛЬГОВИКИ ЇЗДИТИМУТЬ БЕЗКОШТОВНО! - РАЙОННА ВЛАДА І ПЕРЕВІЗНИКИ ЗНАЙШЛИ СПІЛЬНУ МОВУ
2 листопада у залі засідань Смілянської районної ради та РДА зібралися разом очільники району, керівники чотирьох організацій перевізників, які працюють на Смілянщині, та представники від пільговиків, щоб з’ясувати стосунки і розв’язати проблему пільгових перевезень,- повідомляє Сміла-UA.

 Справа в тому, що через велику заборгованість районної влади перед перевізниками (а це майже 500 тис. грн за 5 місяців цього року), водії відмовилися безкоштовно возити пільговиків з 1 листопада, про що вони завчасно та неодноразово попереджали місцевих керівників та пасажирів. Це число саме припало на середу – пільговий день, тож у районі швидко назріла тривожна ситуація, яку не могла проігнорувати районна влада. Тож керманичі Смілянщини швидко організували круглий стіл і вислухали проблеми перевізників.

 Внаслідок гарячої дискусії і обміну взаємними претензіями, усім сторонам конфлікту все-таки вдалося знайти спільну мову. Очільники району запевнили, що знайдуть кошти, проведуть позачергову сесію і розрахуються з перевізниками та ще й укладуть з ними договори. Перевізники пообіцяли піти назустріч владі, почекати з грошима і поки що возити пільговиків безкоштовно.

Також перевізники заприсяглися, що будуть особливо чемно поводитись з пільговиками, особливо учасниками АТО, їхніми матерями та вдовами, а також з інвалідами району. Керівники спілки ветеранів АТО, у свою чергу, спокійно попередили, що будуть швидко й боляче розбиратися з водіями, які викидають з автобусів АТОвців, їхніх дружин і матерів та інвалідів. Розмова була конкретною та напруженою, тож хотілося б, щоб надалі неповаги та непорозумінь з учасниками АТО у нашому районі більше не було.

Популярні теми

Публікації

11.09.2018, 08:01
Конкурентоспроможність людей з інвалідністю на ринку праці АБО Умови їх працевлаштування та обов’язки роботодавців
06.09.2018, 08:21
Безкоштовні ліки в лікарні: що потрібно знати
10.09.2018, 08:35
Чи має інвалід право на безоплатний проїзд, пояснив ВС
12.09.2018, 08:13
Як батькам контролювати закупівлі шкіл
Ніхто не наважився залишити свій коментар.
Будь-те першим, поділіться думкою з усіма.
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]